Veranda’s/terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin en terras. Aluminium is duurzaam, kleurvast en, niet geheel onbelangrijk, onderhoudsvrij. terrasoverkappingen Hoge kwaliteit aluminium terrasoverkapping.Voor elk budget is er in ons assortiment een geschikte terrasoverkapping. Al deze producten hebben dezelfde kwaliteit hoogwaardig aluminium. Alle terrasoverkappingen worden standaard geleverd met ultradikke laag poedercoating (90µm) in de kleuren Crèmewit (RAL9001) of Antraciet structuur (RAL7024). Maak uw terrasoverkapping extra comfortabel met diverse opties. Extra lang van het buitenleven seizoen genieten met LED-verlichting. Of creëer extra beschutting tegen weer en wind met een zijspie of zijwand voor uw terrasoverkapping.

LED verlichting

Met dimbare LED-spots uw terrasoverkapping geniet u elke avond van sfeervolle verlichting. Deze LED-inbouwspots worden standaard per 6 stuks geleverd. Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u in een handomdraai de verlichting aan of uit en past u de sterkte van het licht naar wens aan.

Zijspie

De extra leefruimte die buiten gecreëerd wordt met een terrasoverkapping kan nog comfortabeler gemaakt worden door het toepassen van een zijspie of zijwand. Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind en zo extra vaak en lang van uw terrasoverkapping kunt genieten.

De zijwanden zijn gemaakt van 16 mm dik helder, ultra-helder of opaal polycarbonaat en aluminium frame. Het frame is leverbaar in de kleuren Crèmewit (RAL9001) en Antraciet structuur (RAL7024). Zijwanden of zijspies zijn natuurlijk direct te bestellen en plaatsen met een terrasoverkapping maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping.

zijspies zijn te monteren onder elk merk en type terrasoverkapping.

Zijwand

De extra leefruimte die buiten gecreëerd wordt met een terrasoverkapping kan nog comfortabeler gemaakt worden door het toepassen van een zijspie of zijwand. Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind en zo extra vaak en lang van uw terrasoverkapping kunt genieten.

De zijwanden zijn gemaakt van 16 mm dik helder, ultra-helder of opaal polycarbonaat en aluminium frame. Het frame is leverbaar in de kleuren Crèmewit (RAL9001) en Antraciet structuur (RAL7024). Zijwanden of zijspies zijn natuurlijk direct te bestellen en plaatsen met een terrasoverkapping maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping. Zijwanden zijn te monteren onder elk merk en type terrasoverkapping.

Glasschuifwanden

Het hele jaar genieten van uw tuin en terras met een glasschuifwand!

Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met een glasschuifwand en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras! Alle terrasoverkappingen kunnen worden voorzien van glazen schuifwanden. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500 mm en een breedte van 64, 82 en 98 cm. De glazen panelen kunnen in 3 tot 6 sporen lopen. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel!

Ervaar extra gemak met diverse opties

De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers zodat alle panelen automatisch meeschuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand.

Glasschuifwand meenemers

De meenemers kunnen in het profiel worden gemonteerd om de glasschuifwand eenvoudig open en dicht te schuiven. Deze meenemers zorgen ervoor dat bij het open of dicht schuiven van de glaswand elk paneel automatisch volgt.

Deze meenemers zijn variabel in het profiel te monteren waardoor de overlap van elk paneel afzonderlijk te bepalen is.

Kleuren (profielen) Cèmewit (RAL9001) of Antraciet structuur (RAL7024)

Paneelbreedte 64/82/98 cm

Glasdikte 10mm

Aantal sporen 3/4/5/6-spoors rails

Inbouwhoogte 2000/2100/2200/2300/2400/2500

Schuttingdelen

Te gebruiken als schutting of als zij- of achterwand in elke (vrijstaande) terrasoverkapping. De schuttingdelen zijn ook te gebruiken als borstwering onder een polycarbonaat zijwand.

Deze delen zijn stapelbaar en kunnen voor een fraaie afwerking worden voorzien van klikprofielen.

Kleur Antraciet structuur (RAL7024)